Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ненадејно почина Игор Гонзо Ивановски

Трагедија ја потресе Македонија кога вчера ненадејно замина уште еден доајен во автомобилизмот на нашите простори – Игор Гонзо Ивановски.

За жал, Гонзо почина на 44. години, а зад себе остави синче и сопруга.

Погребот ќе биде на 16.01.2020 четврток од 14:00 – 15:00 часот „Капела БУТЕЛ“ – Скопје.