10.3 C
Скопје
23. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Македонија ТОП ВЕСТИ

СДСМ објави видео за еднаквоста – 20 години форум на жени на СДСМ

-Имајте став и глас и не плашете се да ги употребите!

20 години чекориме на патот на еднаквоста.

20 години Форум на жени на СДСМ, се вели во најавата за видеото на СДСМ.