Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(фото) Петре Шилегов: Една нова димензија на градското зеленило

Една нова димензија на градското зеленило, напиша градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, објавувајќи ги следните фотографии: