Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Коста Петров со моќна порака: Се гледаме на врвот на 12 април!

Фејсбук статус на потпретседателот на СДСМ, Коста Петров:

Дедо ми триесет години живееше во странство за да обезбеди подобар живот за својата фамилија.
Татко ми седум години беше во странство за да обезбеди подобар живот за мене и сестра ми.
Сестра ми веќе 15 години не живее во Македонија.
Јас 11 години се борев низ светот пред да се вратам дома во 2010.
Сакам на ќерка ми и на сите млади да им ја дадеме шансата да си ги исполнат соништата, тука во Македонија. Знам и верувам дека можеме! Ова е моја и наша должност!
Храбро напред! Се гледаме на врвот на 12 април!
🇲🇰❤

Во тренд…