Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(фото) Проектот Будимпешта 2019 ала Никола Груевски?

фејсбук статус на Боби Илиевски:

Proekt “ Budapest 2019-та”.Autor Nikola Gruevski, azylant

Gepostet von Bobi Ilievski am Samstag, 19. Oktober 2019

спонзорирано: