Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Анкета во живо: Дали сте за тоа ТРАЈНО ДА СЕ ЗАПЛЕНУВААТ моторите што предизвикуваат бучава над дозволеното?

Силната бучава на моторите по булеварите ги вознемирува граѓаните.

Покрај тоа што дивите тркачи на мотори и автомобили се опасни за безбедноста за пешаците, но и другите учесници на сообраќајот, проблем се и оние кои намерно ги смениле своите ауспуси за да предизвикаат уште поголема бучава.

Деновиве македонската полиција имаше полни раце работа, откако тргна во акција против моторџиите кои не ги почитуваат сообраќајните правила. Резултатите се фрапантни, стотиции казнети поради непочитување на основните правила.

Се возеле мотори со променети ауспуси, без регистрација, без возачка и тн..

На анкетата во живо, подолу може да гласате:

 Дали сте за тоа ТРАЈНО ДА СЕ ЗАПЛЕНУВААТ моторите што предизвикуваат бучава над дозволеното?

error: Соддржината е заштитена.