Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фотогалерија: Раздвижено на Бихаќка – се носат битни одлуки

Во тек е 11-та седница на Централниот одбор на #СДСМ.

Продолжуваме со работа во интерес на граѓаните, забрзување на напредокот на државата, право и правна држава.

Промените во СДСМ ги заокружуваме со нова енергија, соопшти генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.