Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Костадинов: Заев одлучен, до крај против мафијата

Фејсбук статус на Костадин Костадинов, портпарол на СДСМ:

Заев одлучен, до крај против мафијата.

Секој кој што се огрешил пред законите, ќе одговара !