Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВО ЖИВО: Прес конференција во СДСМ

Прес конференција на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов. 15:15 часот

Пренос во живо:

Loading…


Во тренд…