Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода корисниците на булевар Србија

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на бул. Србија бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот), без водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на бул. Србија – на потег од Кружниот тек кај Цементарница до сервис „Скендеровски“, до завршување на дефектот (општина Кисела Вода).