Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без мака до совршен доручек: Еве како да подготвите идеално јајце

Креативно и без многу труд можете да подготвите вкусен доручек на сосема друг начин.

Научниците се сложуваат во една работа – доручекот е најважен оброк. Поради тоа важно е да изберете вистински намирници полни со протеини. Затоа, јајцето е идеално за доручек и постојат повеќе начини да го подготвите.

А еве како да зготвите идеално јајце без многу потешкотии:

http://youtu.be/p633fYhNyqw

Loading…


Во тренд…