Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фото: Заев во авион како и сите граѓани, патува со економска класа

фото Facebook

Премиерот Зоран Заев денеска бил забележан како со авион патува со економска класа, па граѓани го објавија на социјалните мрежи, а фотографиите станаа хит, со оглед дека Заев е првиот македонски премиер кој не се луксузира.

Премиерот патуваше од Австрија за Македонија. Неговата агенда денес продолжува во Охрид, каде во 16 часот се оддржува Централен одбор на СДСМ.

Loading…


Во тренд…