Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Објавувачот на прислушкуваните разговори: Ме откриле дека јас сум ги објавил, а мојот профил е јавен

Објавувачот на најновите прислушкувани разговори кои се однесуваат главно на ДУИ, на Фејсбук потпишан Ел Чека, вечерва објави нов статус.

 

-Глупоста на ДУИ нема крај, ме откриле? Да, мојот профил е јавен и има слики од мене. И ова го нарекуваат криминал? Зарем убиствата на борците на УЧК и Албанците не се криминал? Ќе биде ли некој осуден за тоа?

Бог да ги благослови Албанија и Америка!, напиша Ел Чека на Фејсбук.