Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Градежни работи на патот од Ново село до границата со Бугарија

„Виадукт трејд“ известува дека дeнеска ќе се почне со изведување градежни активности при поставување индуктивни јамки на Регионален пат Р1402, делница Ново Село – граница Бугарија за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.