Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Моќно видео за посетата на Папата – На плоштад само со бесплатна влезница, еве како да набавите

фото Pixabay

На 7 мај, во Скопје, доаѓа Папата Франциск во Апостолска посета на Република Северна Македонија. Ги повикуваме сите граѓани кои се заинтересирани да присуствуваат, да подигнат билет за настанот од било која католичка парохија во државата, најдоцна до 3 мај 2019 година.

За дополнителни информации посетете ја веб-страницата: papa.mk, објавија од Владата.

error: Соддржината е заштитена.