Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Казнети 44 возачи во Велес

На 12.04.2019 година од 11.00 до 17.00 часот на територијата на СВР Велес извршена е акциска контрола на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од пропишаната, при што, се изречени казни на 44 возачи, од кои пет во Велес, 21 во Кавадарци и 18 во Неготино.