Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Акциска контрола во Струмица

На 12.04.2019 година во периодот од 11:00 до 17:00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола на брзината на управување на возилата од страна на возачите.

Во акцијата се констатирани 32 прекршоци, за кои се издадени триесет и два мандатни платни налози.