Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Анкета: Речиси 40 отсто велат дека ќе победи Стево Пендаровски на Претседателските избори – дека ќе победи Давкова рекле 26,5%

Речиси 40 отсто од оние кои рекле дека ќе излезат да гласаат на анкетата на Рејтинг, сметаат дкеа победник во првиот изборен круг ќе биде Стево Пендаровски кој освојува 39,9 отсто.

Дека ќе победи Гордана Силјановска рекле 26,5 %. Како победник го прогласиле Блерим Река, 6,3 проценти од испитаниците.

Не знаат се уште – 27,3 проценти.