Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Сопиште, Студеничани и Аеродром

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат:

– од 9 до 14 часот корисниците од дел од с. Ракотинци (општина Сопиште);
– од 9 до 17.30 часот корисниците од дел од с. Долно Количани (општина Студеничани);
– од 12 до 15 часот корисниците од дел од улицата Мите Богоевски, поточно објектите од бр. 67 до бр. 73 (општина Аеродром).

Во тренд…