29.8 C
Скопје
10. август 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » Цефта
Бизнис

Пrезентирани успешно преземените мерки за олеснување на трговијата ов услови на здравствеа криза

CENTAR MKD
Активностите на Поткомитетот за царина и потекло во рамки на CEFTA[1], со кој оваа година претседава Царинската управа на Република Северна Македонија, вклучија организирање на...