Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : проекција

Македонија

Душко Весковски: Проекцијата за новите детски градинки предвидува изградба на објекти од по 1480м2, на два ката и згрижување на 130 до 150 деца од предучилишна возраст во еден објект

M T
Презентација на проект за изградба на нови детски градинки: Нашата политика и проектите што се планира да се реализираат во наредниот четиригодишен период треба да...