Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » именувања

Tag : именувања

Centar Македонија

Владата со серија нови именувања на функционери, членови на одбори, совети..

CENTAR MKD
Поранешниот пратеник и потпретседател на СДСМ Мухамед Зекири е нов генерален секретар на Владата. Одлуката е донесена вечерва, на 24-та седница на Владата, заедно со...
Македонија ТОП ВЕСТИ

Владата донесе серија одлуки: Ова се сите нови именувања и разрешувања на директори и членови на управни одбори

CENTAR MKD
На оваа своја седница Владата донесе одлуки за именување директори, в.д. директори и членови на Управни одбори на повеќе јавни претпријатија и акционерски друштва во...