Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » Европскиот суд
Македонија

Претседателот на Европскиот суд за човекови права, Роберт Спано, доаѓа во земјава

M T
Претседателот на Европскиот суд за човекови права, Робер Спано, доаѓа во посета на земјава за да земе учество на регионалната конференција од висок профил на...