Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : ЕК

Бизнис

Народна банка: ЕК со највисоки оценки за монетарната политика

M T
Во Извештајот на Европската комисија (ЕК), во којшто на годишна основа детално се оценуваат политиките и напредокот во реформите на секоја земја кандидатка или потенцијална...
Свет Во тренд...

ЕК: Турција сè повеќе се оддалечува од членството во ЕУ

CENTAR MKD
Европската комисија објави дека турската влада ги доведува во прашање економијата и демократијата на нејзината земја. Исто така, ја уништува независноста на судството, поради што...