Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » брајово писмо
Македонија

Царовска: Учебниците на Брајово писмо се чекор плус кон квалитетно и инклузивно образование за сите деца

M T
Со печатењето на учебници за децата со оштетен вид покажуваме дека за Владата и за Министерството за образование и наука сите деца се еднакви иако...