26.8 C
Скопје
19. јули 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
БИЗНИС

Пензионери, проверете ги сметките! Пензијата е исплатена

Пензијата за сите пензионери е достапна од денеска на сметките на македонските пензионери.

Парите од августовската пензија можат да се подигнат од банкоматите или од шалтерите во банките.

Од овој месец пензијата ќе се исплаќа во редовниот термин на првиот ден од месецот.