Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаТОП ВЕСТИ

Стихови на Леб и сол се појавија на ѕидините на Скопско кале – Јас и ти сме браќа стари, таква љубов чини пари

Стихови на Леб и сол се појавија на ѕидините на Скопско кале – Јас и ти сме браќа стари, таква љубов чини пари