Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Локално

Се формира ново јавно претпријатие Струмица Транспорт кое ќе го воведе јавниот превоз во Струмица

Фејсбук статус на Коста Костадинов, градоначалник на Струица:

Нека е со среќа.

Денеска советот донесе голема одлука.

Се формира ново јавно претпријатие Струмица Транспорт кое ќе го воведе јавниот превоз во Струмица.
Прва општина која ќе има целосно електричен, еколошки јавен превоз.