Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

Владата закажа седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 21.02.2023 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.