Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМакедонија

ВМРО ДПМНЕ не гласаше за договорот со Фронтекс ниту за ратификациите на договорите од Отворен Балкан – пратениците не беа во салата

ВМРО ДПМНЕ не гласаше за договорот со Фронтекс ниту за ратификациите на договорите од Отворен Балкан.

Пратениците на опозициската партија не беа во салата на денешното гласање.

Да потсетиме дека договорот со Фронтекс е историски и поради тоа што истиот е потпишан на македонски јазик, признат од ЕУ.