Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

Посета на премиерот Ковачевски на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Со почеток во 11:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и министерот за образование и наука Јетон Шаќири ќе го посетат Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип.

По разгледувањето на лабораториите во просториите на Кампус 2 на УГД – Штип предвидени се изјави за медиуми.