Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Да бидеме хумани, да ѝ помогнеме на двегодишната Дина да ја победи болеста!

Двегодишната Дина има тумор во главата, за чие лекување е потребно 23.000 евра, пари кои нејзините родители не се во можност да ги обезбедат.

„Поради промена на планот за лекување на нашата двегодишна Дина, потребно е да се направи итна операција за отстранување на тумотор во главата која чини 23.000 евра како радијацијата после тоа би имала поголем ефект. Секоја ваша помош е добредојдена“, велат родителите на Дина.

Можете да донирате на следниве телефонски броеви: Телеком – 143 133 и А1 – 143 463

Или преку уплата на банкарска сметка, со следниве податоци:

ЈАНЕ НЕДАНОСКИ

ДЕНАРСКА СМЕТКА

210-5016166807-16

ДЕВИЗНА (ОД СТРАНСТВО)

IBAN MK07210-5016166807-16
SWIFT TUTNMK22
NLB BANKA
ШИФРА:562

ДОЗНАКА: ДОНАЦИЈА ЗА ДИНА НЕДАНОСКИ