Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Локално

Важна вест за скопјани: Утре времен режим на улицата “Тодор Александров”

ЈП Улици и патишта Скопје известува дека утре 25.11.2022година од 8.30часот до 16.00часот поради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата Тодор Александров на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 ќе биде воведен времен сообраќаен режим.

Екипите на ЈП Улици и патишта Скопје ќе го асфалтираат овој потег со втор слој асфалтна маса ЕСМ и поради асфалтирањето целиот овој потег ќе биде затворен за сообраќај и обележан со соодветна сигнализација и истиот ќе важи до завршување на градежните работи.