Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

Подгответе се: На овие места низ Македонија ќе нема струја

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-11-22 12:00 2022-11-22 13:30 28 Гевгелија село Богородица и корисниците во близина граничниот премин Богородица
2022-11-22 11:00 2022-11-22 13:00 10 Скопје Аеродром дел од ул. Горноврановска
2022-11-22 09:00 2022-11-22 15:00 18 Струмица с. Раклиш, делот на влез од Ораовица
2022-11-22 09:00 2022-11-22 14:00 32 Делчево с. Град, с. Стамер
2022-11-22 09:30 2022-11-22 11:30 16 Куманово Без напојување ќе останат корисниците од с. Мглинце
2022-11-22 06:30 2022-11-22 06:45 28 Гевгелија објектите кон  граничниот премин Богородица, село Богородица, сите корисници од селата  Кованец, Серменин, Коњско, Ума, См. Вода и Ски центар Кожуф, на влезот во село Мрзенци, околу раскрсницата со околните објекти и индустриските објекти
2022-11-22 10:00 2022-11-22 12:00 25 Кавадарци Фариш, Река Раец
2022-11-22 10:00 2022-11-22 14:00 39 Скопје Ѓорче Петров Дел од ул. Ибе Паликуќа и ул. Манчу Матак.
2022-11-22 09:00 2022-11-22 15:00 19 Гостивар ул. Ново Маало, дел од ул. ЈНА, ул. Бошко Цветкоски
2022-11-22 06:00 2022-11-22 07:00 13 Битола Браќа Мингови, Булевар 1 ви Мај, Петар Петровиќ Његош, Панга Цеснова, Скопска, Титов Велес, Марјан Божиновски, Крали Марко, околината на Безистен
2022-11-22 07:50 2022-11-22 14:30 13 Битола Долно Оризари, Трн, Карамани и ТС Гео Гас
2022-11-22 08:00 2022-11-22 14:45 10 Скопје Аеродром ул. Христо Татарчев 19, ул. Христо Татарчев 15
2022-11-22 12:30 2022-11-22 14:30 16 Куманово с.Младо Нагоричино
2022-11-22 09:00 2022-11-22 14:00 39 Скопје Ѓорче Петров Дел од потрошувачите на ул. Леринска
2022-11-22 08:00 2022-11-22 14:00 35 Кратово КРИВА ПАЛАНКА – нас. Мизовски Ливади, нас. Грамаѓе, дел од Конопница
2022-11-22 12:00 2022-11-22 15:00 10 Скопје Аеродром дел од ул. Иван Козаров бр. 56, 58, 60
2022-11-22 08:30 2022-11-22 14:00 10 Скопје Аеродром дел од ул. Есенинова, помеѓу 3-та мак бригада и СЕАВУС
2022-11-22 13:00 2022-11-22 15:30 25 Кавадарци дел од ул. Маршал Тито, Партизанска, ЈНА, Енгелсова, Пано Калајџиски, 4-ти Јули
2022-11-22 09:45 2022-11-22 14:15 13 Битола Брезово, Радово, ТС Реш, Воденица, Суво Грло, Зашле, ТС згр, рудн. колонија, Космофон Зашле
2022-11-22 09:00 2022-11-22 15:00 Тетово с. Раковец

Можеби ќе ве интересира…

  • Biznispro.com
  • Вести +
  • Жена
Ова се сите неработни денови за новогодишните и божикните празници во 2023 година

Со доаѓањето на крајот на старата 2022 година, многумина се прашуваат кои се неработните денови кои следат во декември и јануари со цел да си го испланираат слободното и празнично… Прочитај повеќе

Зеленски: Не му дозволуваме на непријателот да ги исполни своите намери, Русија бележи големи загуби

Украинскиот претседател Володимир Зеленски (Зеленски) зборуваше во ново видео обраќање во кое изјави дека ситуацијата на фронтот е многу тешка. – И покрај екстремно големите руски загуби, окупаторите се обидуваат… Прочитај повеќе

Еве што се случува во телото на жената за време на ПМС: Хормоните се главни виновници за се

Најголема улога во женското репродуктивно здравје имаат хормоните кои регулираат голем број процеси во организмот. Така, под влијание на хормоните може да се забележат одредени појави во телото на жената… Прочитај повеќе