Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Важно: Во делови од овие градови и села најавен прекин на струја

Екипите на Електродистрибуција ДООЕЛ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во документот во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) во листата во прилог.

Планирани прекини
Почеток Краj Часови КЕЦ Адреса
2022-11-21 12:00 2022-11-21 13:00 1 19 Гостивар с.Равен, с.Мердита, отклон кон Хотел Империјал
2022-11-19 09:00 2022-11-19 15:00 6 38 Скопје Васил Главинов с.Мралино, дел од с. Кадино на излез кон с.Мралино
2022-11-19 08:30 2022-11-19 14:30 6 38 Скопје Васил Главинов Дел од потрошувачите од С.Огњанци, Ул.1, Ул.3, с.Огњанци
2022-11-21 09:00 2022-11-21 15:00 6 39 Скопје Ѓорче Петров Дел од ул. Виа Егнатија
2022-11-21 09:00 2022-11-21 15:00 6 19 Гостивар Седек Костоски
2022-11-21 09:00 2022-11-21 15:00 6 19 Гостивар креткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
2022-11-19 09:00 2022-11-19 16:00 7 17 Штип Индустриска зона околу бензинска ЛУК ОИЛ
2022-11-21 09:30 2022-11-21 14:00 5 11 Тетово дел од град Тетово, дел од улиците: ИРЛ, ТЦ Мерџан и Караорман
2022-11-21 10:00 2022-11-21 12:00 2 10 Скопје Аеродром Дел од ул.Благој Мучето