Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаВо тренд...

Бидете подгответени: Во делови од овие градови и села низ Македонија ќе нема струја

Во делови од овие градови и села низ Македонија ќе нема струја. Ова е листата:

 

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-11-18 08:00 2022-11-18 13:00 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: Дел од ул.Партениј Зографски, од бр.65 до крајот на уличката, до бр.77, Дел од ул.Салвадор Аљенде
2022-11-18 08:30 2022-11-18 14:00 Скопје Васил Главинов РАДИШАНИ: Дел од ул. Скоевска во Радишани на потегот од бр. 18А до 30А
2022-11-18 09:00 2022-11-18 15:00 Тетово дел од с.Боговиње, објекти кои се наоѓаат кај горниот мост на Боговињска река и на патот за с.Селце Кеч
2022-11-18 09:45 2022-11-18 14:15 Велес СЛИВНИК
2022-11-18 08:45 2022-11-18 14:00 Гевгелија селата Давидово , Миравци , Петрово , Габрово
2022-11-18 08:00 2022-11-18 14:30 Куманово ГОРНО КОЊАРЕ: корисниците од Долно Којнаре,- место викано Палестина, Горно Којнаре, мала Кратовци во Горно Којнаре,Фирма Профи Нен
2022-11-18 08:30 2022-11-18 11:00 Охрид ул.Живко Чинго, бр.4
2022-11-18 09:00 2022-11-18 15:00 Гостивар креткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
2022-11-18 09:00 2022-11-18 14:00 Тетово ТУДЕНЦЕ, КОПАНЦЕ, РАОТИНЦЕ
2022-11-18 08:35 2022-11-18 12:40 Велес Кланица Агриа
2022-11-18 09:05 2022-11-18 14:00 Битола селата:Бабино, Базерник и ХПП Големо Илино, Алваленд, Космофон Доленци, Ниол Трејд, Зенго Доленци, МХЕ Бабино
2022-11-18 08:30 2022-11-18 10:30 Струга  с.Делогожда
2022-11-18 08:40 2022-11-18 15:00 Кичево село Јудово
2022-11-18 08:30 2022-11-18 15:00 Гостивар с.Сушица, каменолом Имепријал и КЕМ

краткотрајно: с.Горна Бањица, с.Долна Бањица, с.Здуње, с.Мердита, с.Равен

2022-11-18 09:00 2022-11-18 14:00 Тетово дел од  град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај: Шарена Џамија, дел од Пржова Бавча, кај муслиманските гробишта, кај Теќето
2022-11-18 07:30 2022-11-18 14:30 Кратово ВАК’В, ДИМОНЦЕ, СЕКУЛИЦА, ТАТОМИР, КОЊУХ, ШОПСКО РУДАРЕ, ТОПОЛОВИЌ
2022-11-18 08:35 2022-11-18 15:00 Гостивар с.Сушица,

краткотрајно : с.Здуње, с.Горна Бањица, с.Долна Бањица , с.Равен

2022-11-18 13:00 2022-11-18 14:00 Гостивар с.Чегране ( каменолом Лике Комерц)
2022-11-18 12:45 2022-11-18 13:00 Гостивар с.Маврово (Скијачки Центар)

Можеби ќе ве интересира…

  • Biznispro.com
  • Вести +
  • Жена
Ова се сите неработни денови за новогодишните и божикните празници во 2023 година

Со доаѓањето на крајот на старата 2022 година, многумина се прашуваат кои се неработните денови кои следат во декември и јануари со цел да си го испланираат слободното и празнично… Прочитај повеќе

Зеленски: Не му дозволуваме на непријателот да ги исполни своите намери, Русија бележи големи загуби

Украинскиот претседател Володимир Зеленски (Зеленски) зборуваше во ново видео обраќање во кое изјави дека ситуацијата на фронтот е многу тешка. – И покрај екстремно големите руски загуби, окупаторите се обидуваат… Прочитај повеќе

Еве што се случува во телото на жената за време на ПМС: Хормоните се главни виновници за се

Најголема улога во женското репродуктивно здравје имаат хормоните кои регулираат голем број процеси во организмот. Така, под влијание на хормоните може да се забележат одредени појави во телото на жената… Прочитај повеќе