Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаВо тренд...

Планирани се исклучувања на струјата во делови од овие градови и села – Проверете каде

Екипите на Електродистрибуција ДООЕЛ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во документот во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) во листата во прилог.

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-11-16 09:30 2022-11-16 13:30 Кочани ПРОБИШТИП: ул.Скопска
2022-11-16 09:20 2022-11-16 15:00 Кичево село Долно и Горно Ботушје
2022-11-16 09:30 2022-11-16 14:30 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – КАРПОШ: дел од ул.Стрезово и дел од ул.Миле Поп јорданов
2022-11-16 10:00 2022-11-16 13:00 Кавадарци ПЕПЕЛИШТЕ: Пепелиште, Криволак, Црвени Брегови, Курија
2022-11-16 09:30 2022-11-16 11:00 Гостивар дел од с.Неготино- област кај амбуланта.
2022-11-16 09:30 2022-11-16 15:30 Струга ПОДГОРЦИ: дел од с. Подгорци, од ТС Ориште (220290), извод кон север
2022-11-16 12:00 2022-11-16 14:00 Кочани с. Тркање – објект на Јумис ДООЕЛ
2022-11-16 09:00 2022-11-16 12:19 Тетово дел од с.Голема Речица, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Калник
2022-11-16 09:00 2022-11-16 15:00 Гостивар дел од ул.Никола Парапунов, дел од ул.Браќа Блажески
2022-11-16 08:35 2022-11-16 15:30 Прилеп с.Беловодица,с.Тројаци,Теракота Каменолом, Мавраво Асфалтна база, с.Никодин,с.Ракле,с.Радобил,с.Царевиќ,с.Дрен, с. Смолани, с.Топлица
2022-11-16 08:00 2022-11-16 14:00 Куманово СОПОТ:  корисниците од Сопот, Каменолом Сопот, Воиновиќ, Караула Сопот
2022-11-16 09:00 2022-11-16 15:00 Тетово делл од град Тетово, делови од улиците КР Дрнц, Мурат Бафтијари, Штипска, Цветан Димов, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај:Купеник, Горна Чаршија, Горно Маало,Кај Катастар стар, кај мостот за СВР, Пржова Бавча
2022-11-16 09:30 2022-11-16 15:00 Гостивар с.Богдево, с.Кракорница, с.Ничпур, с.Срезимир
2022-11-16 09:00 2022-11-16 12:00 Кавадарци ул.Клинска, дел од Методија Џунов Џикот и Калница
2022-11-16 09:00 2022-11-16 15:00 Тетово дел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Глоѓи
2022-11-16 08:30 2022-11-16 14:30 Скопје Аеродром ЛИСИЧЕ: ул.Тодор Чангов – 17
2022-11-16 09:15 2022-11-16 15:00 Битола селата:Метимир, Манастир Црнеец, Стрежево, Брана Стрежево 1 и Брана Стрежево 2
2022-11-16 09:00 2022-11-16 15:00 Гостивар село Топлица
2022-11-16 08:30 2022-11-16 11:00 Кочани Конфекција Алекс-3, Ресторан Амор, Технички Сервис Авто-Плус, објекти кај Нова Трговија, објект на Данитекс, реонот од кружен тек кај Национал до пред фабрика Европа 92
2022-11-16 08:00 2022-11-16 14:00 Куманово ТАБАНОВЦЕ:  корисниците од Сланиште,Граничен премин Табановце и  дел од с.Табановце
2022-11-16 08:00 2022-11-16 12:00 Битола дел од корисниците на ул. Довлеџик, Во близина ТС, Зегин, Пералните
2022-11-16 10:00 2022-11-16 12:00 Битола корисниците на с. Срежево
2022-11-16 10:00 2022-11-16 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – КАРПОШ: Дел од  ул. Леринска
2022-11-16 11:00 2022-11-16 16:00 Битола  дел од корисниците на ул. Павел Шатев
2022-11-16 09:00 2022-11-16 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – КАРПОШ: ул.Никола Русински згради бр.6, 8 и 10 и супермаркет Тинекс на ул.Никола Русински
2022-11-16 09:10 2022-11-16 15:00 Битола селата: Арилево, Долно Дивјаци, Горно Дивјаци, Кочишта, Ново Село, Пуста Река, Ракитница, Растојца, Војне, ХПП Жаба, Ново Село Космофон
2022-11-16 08:30 2022-11-16 11:30 Скопје Васил Главинов ИЛИНДЕН: дел од ул. 2, ул. 3, ул. 5, ул. 6, ул. 7
2022-11-16 07:00 2022-11-16 09:00 Скопје Васил Главинов АРАЧИНОВО: Арс-Комерц (Веса Компани), Бензинска Пумпа пред мост за Арачиново, ЗИК Краварство, с. Брњарци