Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Во делови на овие градови и села ќе нема струја – Проверете дали вашето место е листата

Поради планирани активности на мрежата во овие делови е планиран прекин на струјата:

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-11-15 07:45 2022-11-15 10:00 Куманово МЛАДО НАГОРИЧАНЕ:Бејтеви ниви,Нас.Иго Тричковиќ,Пуковско,Тромеѓа,Мајотово трло,Млафо Нагоричино,Багрмов цвет
2022-11-15 09:30 2022-11-15 12:30 Скопје Васил Главинов СТАЈКОВЦИ: Ул. 6 (корисниците во близина на фирмата Оли Шпед)
2022-11-15 09:00 2022-11-15 15:00 Гостивар дел од ул.Никола Парапунов, дел од ул.Браќа Блажевски
2022-11-15 10:00 2022-11-15 12:00 Тетово дел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат кај школото и на влез во селото
2022-11-15 08:15 2022-11-15 12:00 Куманово дел од корисниците од  Нас.Иго Тричковиќ и Нас.Ајдучка чешма
2022-11-15 09:00 2022-11-15 15:00 Тетово дел од град Тетово, Колтук,Два Бреста,Певчина,Чешељ,ОУ Лирија, кај Кулата спроти Лирија, на влез во Ајдучко Маало кај продавница Жито Полог
2022-11-15 09:05 2022-11-15 15:00 Кичево сло Цер, Велмевци.Прострање, Церско
2022-11-15 09:00 2022-11-15 14:00 Скопје Ѓорче Петров с.Нерези
2022-11-15 09:35 2022-11-16 14:00 Гостивар с.Добридол, с.Топлица – Можни Краткотрајни прекини
2022-11-15 09:00 2022-11-15 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Борис Сарафов околу Старскиот дом, Беаз куле и Гостиварска
2022-11-15 08:30 2022-11-15 12:30 Струмица РАДОВИШ: дел од ул.22-ри Октомври (позади автобуска Радовиш), дел од ул.Самоилова, бул.Александар Македонски (кај автобуска Радовиш)
2022-11-15 09:25 2022-11-15 12:30 Велес мв Чука Каласлари
2022-11-15 07:30 2022-11-15 14:30 Кратово ЖИВАЛЕВО, ДИМОНЦЕ, ВАК’В, ФИЛИПОВЦИ, ТАТОМИР, КОЊУХ, СЕКУЛИЦА, ТОПОЛОВИЌ, ШОПСКО РУДАРЕ, ЖЕЛЕЗНИЦА, ТУРАЛЕВО
2022-11-15 09:00 2022-11-15 14:30 Тетово СНУ Моша Пијаде, Државен Универзитет, објекти кои се наоѓаат на ул.Илинденска, кај СНУ Моша Пијаде