Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Технологија

Паднал Инстаграм – Корисниците известуваат дека нивните сметки се суспендирани

Инстаграм повторно има проблеми со својата работа, а многу корисници известуваат дека нивните сметки на овој сервис се суспендирани.

Според извештаите од веб-страницата DownDetector, проблемите настанале нешто по 14 часот по наше време и наводно ги погодуваат корисниците на Инстаграм ширум светот.

Засега не е позната причината за падот на социјалната мрежа, а некои корисници известуваат дека нивните онлајн сметки се суспендирани.

Centar.mk изврши проверка на апликацијата Инстаграм и таа функционираше.