11.8 C
Скопје
26. септември 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Локално

Градоначалник на еден ден – Костадинов го споделува струмичкиот кабинет со младите

Фејсбук статус на Коста Костадинов, градоначалник на Струмица:

Денешното прво доброутро во мојот кабинет му го посакав на младото момче Јанко Мицев, ученик во втора година во СОУ „Димитар Влахов“, кој денеска е во улога на Градоначалник на еден ден.

Заедно ќе ги извршуваме планираните градоначалнички обврски во кабинетот и надвор од него, но ќе ги слушам и неговите забелешки и предлози за уште поголема соработка со младите и поуспешен развој на нашата Општина.

„Градоначалник на еден ден“ ни е заедничкиот проект со Europe House Strumica со која негуваме взаемна почит и соработка на повеќе полиња.
Заедно со младите од срце за Европска Струмица.