21.8 C
Скопје
1. октомври 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМозаик

ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ДЛАНКИТЕ И ОТКРИЕТЕ ЈА СУДБИНАТА: Линијата на срцето одредува што ве чека во љубовта

Познатиот јасновидец ги открива сите суштински карактеристики

Крис Рајли од Есекс е еден од најуспешните јасновидци во Велика Британија, а се занимава со гатање и читање на судбината од дланка.

Како што вели, својата дарба ја открил на девет години, а денес зад себе има многу распродадени настани во кои своите вештини ги демонстрира во живо пред полни сали, а неговите услуги најмногу ги бараат познатите од светот на ТВ, филмот, модата и музиката.

„Дланките можат да ни дадат многу јасен увид во иднината, но и во нашиот карактер и нашите односи со другите луѓе“, вели Рајли.

„Верувам дека левата дланка дава увид во судбината или она што ни е планирано и предодредено, додека десната дланка покажува настани на кои можеме да влијаеме, а кои се засноваат на нашите избори и одлуки“, вели Рајли, кој секогаш ја „чита“ судбината. од двете дланки.

Линија на животот
Линија која се протега помеѓу палецот и показалецот и оди кон зглобот.

Долгата животна линија покажува личност со добро здравје, но и стабилна личност, односно решителна и силна индивидуа, која се труди да ги постигне сите свои цели, додека кратката животна линија покажува некој на кој лесно може да се влијае и контролира, но и некој кој секогаш е „подготвен да им помогне на другите и на некој кој често ги става туѓите потреби пред своите“, објасни Рајли.

„Ако вашата животна линија е прекината, нема секогаш да ви биде лесно во животот и ќе мора да се борите за некои работи, а ве очекуваат некои големи животни промени. Испрекината линија често укажува на емоционална траума или стресни времиња “, вели Рајли.

Линија на главата
Линијата на главата е поставена помеѓу малиот прст и палецот и под линијата на животот и ги открива нечии верувања, ставови и карактер.

„Ако е долга, вие сте реални и го поминувате животот со чист ум. Пократката линија на главата може да укаже на импулсивноста на една личност и потребата од поголема претпазливост при донесување одлуки“, објасни Рајли.

Линија на срцето
Линијата на срцето се наоѓа под линијата на главата и се протега по целата ширина на дланката, а дава увид во љубовниот живот и емоциите.

„Ако линијата на вашето срце завршува помеѓу средниот прст и показалецот, вие сте грижлива личност, но ако продолжи под средниот прст, тоа е знак дека сте роден лидер со чувство за бизнис.

Линијата на судбината
Таа оди од дното до средината на дланката и покажува чувство за кариерата и интелектот на една личност.

„Ако не се гледа добро или воопшто не се гледа, личноста може да ја има кариерата или работата што ја сака, но за тоа ќе биде потребно повеќе време од другите“, вели Рајли.

Можеби ќе ве интересира

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ПАЛЕЦОТ НА ЛЕВАТА РАКА И ДОЗНАЈТЕ КОЈА Е ВАШАТА СРОДНА ДУША! – Овој детал ја открива вашата судбина!

M T

Подзнакот кажува многу повеќе за вас: Ја открива вашата природа, но и СУДБИНА

M T

ЈА ЗАПОЗНАВ НА ТИНДЕР, НЕМАВ ПОЈМА ШТО МЕ ЧЕКА: Млад човек ја сподели својата неверојатна „судбина“

M T