Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Локално

Подгответе се: Утре неколку скопски населби ќе останат без струја

ЕВН Македонија АД соопшти дека на 15.05.2022 година неколку скопски населби ќе останат без електрична енергија.

Населбите кои ќе останат без електрична енергија се:

-во периодот од 03:00 до 08:30 часот, дел од Аеродром, дел од Кисела Вода и Црниче, поголем дел од централно градско подрачје, сите стопански и нестопански објекти, нас.Пролет, Маџар Маало, сите стопански и нестопански објекти на дел од Центар, Кисела Вода и Аеродром.