Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Локално ТОП ВЕСТИ

(Фото) Скопје како една голема депонија – утрински слики од една од најурбаните општини, Карпош

Градот Скопје денес во неколку утрински слики од скопската општина Карпош .

Кога Комунална хигиена и градоначалничката Данела Арсовска планираат да ги извршат основните свои надлежности и создадат услови за живот, прашуваат граѓаните.

Сметот и ѓубрето претставува потенцијална епидемиолошка бомба и избор на зарази во централното градско подрачје на Скопје.