9 C
Скопје
23. април 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Мозаик

Овие 3 знаци се постојано придружени со несреќа

Овие знаци само се надеваат дека ја достигнале својата среќна ѕвезда, но потоа кога таа ќе им легне на рака им се гасне.

ДЕВИЦА
Девицата честопати не е ни свесна кога е губитник и несреќна личност. Убедена е дека извојува победа, но всушност загуби. Друг проблем е нејзината прекумерна склоност кон детали, па затоа таа не ја гледа поголемата слика и не ги реализира своите планови.

СТРЕЛЕЦ
Стрелецот поради својата мрзеливост не успева да ги постигне своите цели. Тој ги промашува сите можности затоа што мрази да излезе од својата зона на удобност и да се обиде малку повеќе.

ЈАРЕЦ
Јарецот е многу силен во зборовите, од неговата уста излегува само: ала. Тој ги убедува другите што може да стори, но се покажува дека е неточно. Кога не успева да го постигне замисленото, станува многу горчлив и тежок за околината.