-2.1 C
Скопје
20. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Македонија

Бесник Ферати – нов заменик директор на АНБ

На оваа седница на Владата, за заменик-директор на Агенцијата за национална безбедност го назначи Бесник Ферати, кој и досега работеше во АНБ.