Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Е ова е лото: Во Краљево падна седмица вредна 2.5 милиони евра

2,5 милиони евра отидоа во Краљево, Србија откако падна седмица на лото.

Во 85-тото коло од играта на лотарија во Србија беше извлечена „седмица“ вредна дури 2,5 милиони евра.

Победничкото ливче било уплатено во Краjeево, а во добитната комбинација биле ставени броевите: 8, 17, 22, 26, 36, 37, 38.

Износот во динари е: 294.466. 795, пдносно дваипол милиони евра пишуваат медиумите во Србија.

Вечерва имаше и 11 „шестки“, односно 11 играчи освоија 361.198 динари.

МАРКЕТИНГ