8 C
Скопје
3. декември 2020
Centar.mk – Дознај сѐ!
Centar Во тренд... Македонија

Јована Тренчевска е именувана за в. д. директор на Државниот инспекторат за труд

Јована Тренчевска е именувана за вршител на должност директор на Државниот инспекторат за труд, дознава Centar.mk.

Ваквата одлука е донесена вечерва.

МАРКЕТИНГ