Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Полициjата удри по дилерите, пронајден хероин во Битола

Во стан на дилер во Битола полицијата денеска пронашла хероин спакуван во пакетчиња за продажба, дознаваме од извори во истрагата.

Очигледно, полицијата презема опсежни акции низ целата држава со кои дилерите на дрога се сместуваат по затворите.

спонзорирано: