-5 C
Скопје
17. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Centar Македонија ТОП ВЕСТИ

Заев: Денес се обврзуваме да градиме независен и одговорен парламент, вистински дом на демократијата на сите граѓани на Северна Македонија

Фејсбук статус на Зоран Заев, лидер на СДСМ:

Нашиот парламент денеска ја одржува првата, конститутивна седница со учество на народните пратеници кои ја изразуваат волјата на граѓаните кои гласаа на парламентарните избори на 15 јули.

Денес се обврзуваме да градиме независен и одговорен парламент, вистински дом на демократијата на сите граѓани на Северна Македонија.