Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) СДСМ во Центар слави победа

СДСМ слави победа на парламентарните избори.

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, на социјалните мрежи сподели видео од штабот во општината каде што се скандира „Победа“.

Според последните неофицијални податоци , СДСМ е во водство пред ВМРО-ДПМНЕ со три мандати.